Menu
Volgende bericht»

Cultuurweek 27 maart - 2 april

Deel dit bericht op

Cultuurroutes tijdens Cultuurweek 2023

Cultuuraanbieders, kunstenaars en amateurgroepen uit Cromvoirt, Helvoirt en Vught maken zich zichtbaar op bekende óf verrassende wijze tijdens de Cultuurweek 2023.
Van 27 maart t/m 2 april 2023 kunnen inwoners van de gemeente Vught, jong en oud, meedoen en genieten van diverse culturele en creatieve activiteiten op verschillende locaties.

Laat je raken, verrassen en verwonderen
Of je nu graag naar een theatervoorstelling gaat, naar muziek luistert, je (klein)kind trots toejuicht bij een dansvoorstelling, of zelf met je handen in de klein werkt aan een kunstwerkje; iedereen wordt wel eens geraakt door kunst. Het laat je dichter bij je eigen gevoel komen, geeft je een andere kijk op de wereld, of zorgt voor ontmoeting en samenwerking met anderen. Bovendien zorgt het voor plezier en ontspanning, dus draagt het bij aan je gezondheid.
De gemeente Vught heeft een rijk cultureel aanbod, waar mensen aan deel kunnen nemen. Tijdens de Cultuurweek zijn diverse verrassende activiteiten te beleven. Daar zit vast ook iets voor u bij!

Tipje van de sluier
Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt via de nieuwe website van Visit Vught en de lokale media. We geven vast een klein tipje van de sluier:
Op woensdagmiddag 29 maart kunnen gezinnen het PietertjesPad Special in het centrum van Vught wandelen; een historische wandeling met enkele verrassingen onderweg.
Op de vroege vrijdagavond 31 maart, bij een ‘starry night’ in Helvoirt, ontmoet je tijdens een theatrale wandeling de familie van Gogh.
Op zaterdagmiddag 1 april verwonder je je over de vele kunstenaars, muziek en prachtig werk op Landgoed Voorburg.
Gedurende de week zie, luister, beleef en maak je mee bij een van de theatervoorstellingen, een bandjesavond, lezingen, workshops of presentaties.
De Cultuurweek sluit af op zondagmiddag 2 april tijdens Proef Vught; maak op het cultuurplein en bij het podium kennis met het rijke culturele aanbod en ondernemers uit het centrum.

Nieuwsgierig?
Meer informatie over de Cultuurweek is binnenkort te vinden via www.visitvught.nl/cultuurweek. Ook zijn de laatste nieuwtjes en voorbereidingen te volgen via de Facebookpagina @decultuurweekcromvoirthelvoirtvught.
De Cultuurweek is geïnitieerd door MDM Vught, Musicare, de Speeldoos en Plaza Cultura en wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele cultuuraanbieders, vrijwilligers en met inzet van activiteitenbudget Plaza Cultura van de gemeente Vught.

Deel dit bericht op

© MusiCademy - Onderdeel van MusiCare - Alle rechten voorbehouden