Menu
«Vorige

Born Stuyven
Muziekcoach

Born komt uit een muzikale familie. Zijn vader speelde alt viool in het Brabants orkest. Er was muziek overal om hem heen. Het duurde daarom niet lang voordat Born hierdoor gevangen werd. Op zijn 9e ging hij aan de slag met gitaar en zo leerde hij zichzelf de fijne kneepjes. School en huiswerk waren niet aan Born besteed en dat zag zijn vader ook; hij ging zijn zoon niet vervelen met notenleer maar liet hem lekker plezier maken met zijn instrument. En dat werkte. Born heeft van zijn 9e tot heden veel bereikt en gedaan in de muziekwereld. Hij deed veel songwriting ervaring op, o.a. in het buitenland, maakte opnames en speelde en zong veel in bands. Deze ervaring én de insteek van ‘dikke vette lol maken’ gebruikt Born ook in zijn lessen. Plezier hebben is volgens hem de belangrijkste trigger in het leren beheersen van een instrument.

In 2005 heeft Born een solo plaat gemaakt waarmee hij door binnen- en buitenland heeft getourd. Hiermee stond hij o.a. in het voorprogramma Schotse band Simple Minds tijdens hun Duitse tour. Tijdens deze tour schreef hij (in 2007) een duet. Dit nummer is uiteindelijk een plaat geworden die hij samen met Beth Hart heeft opgenomen. Vervolgens is Born door het land getrokken om tijdens haar shows, als gast, dit nummer samen te zingen. Ook heeft hij daarna nog diverse eigen nummers en videoclips gemaakt.

Born verzorgt naast de reguliere lessen bij MusiCare ook songwriting workshops én is daarnaast ook nog eens vader van vier hele leuke keinder. ?

Neem direct contact op voor het inplannen van een proefles!

Tel ( of stuur een app!)

© MusiCademy - Onderdeel van MusiCare - Alle rechten voorbehouden