Menu

Tim van Baalen
Directie

In 2013 begon ik Odette te helpen met MusiCare. Ik werd het manusje van alles. Ik gaf muziekcoaching, deed de gehele administratie, inkopen, onderhoud, acquisitie, planning en ga maar door. In een eigen onderneming is er altijd wel wat te doen. Naar mate we groeiden kon ik gelukkig soms wat taken delegeren en dat bood me de kans om samen met Odette meer aan ons bedrijf te kunnen werken in plaats van in ons bedrijf.

In 2018 werden Odette en ik lid van de Professional Speakers Academy in Londen van Andy Harrington. Hier leerden we meer over bedrijfsvoering, marketing en vooral hoe je je visie kunt verwoorden en presenteren. (2 maal genomineerd als “Best European Speaker”). In deze omgeving met vele andere ondernemers uit allerlei bedrijfstakken werd ik geinspireerd en maakte ik een beslissing. Het was me opgevallen dat op basisscholen steeds minder muzieklessen werden gegeven. Aangezien muziek altijd een essentiële rol in mijn leven heeft gespeeld en de waarde ervan niet te onderschatten is maakte me dat kwaad. Mijn doel is om hier verandering in te brengen.

Ik ontwikkelde “The Music Adventure Model”. Een programma dat bedoeld is om op een makkelijke, leuke en leerzame manier meer muziek in de klas te brengen en tegelijkertijd muziek vakoverstijgend in te zetten. Dit idee groeide uiteindelijk uit tot MusiMoves.

Met de komst van Kim Saman en Kim Holleboom  in 2019 werd het voor mij ook mogelijk om hier meer tijd aan te besteden.

Naast bepalen van de koers van MusiCare en de werkzaamheden binnen MusiMoves geef ik ook rapcoaching, produceer en presenteer ik voor V-Kids en ontwerp ik muzieklessen voor kinderen onder de naam Meesterlijke Muziekles Met Meester Tim. (facebook groep) en leid/lijd ik ons mannenkoor Happy Hart Koor

Ohja ik ben ook nog vader van 3 prachtige jongens en rapper van de band Don Javor.
Volg mij op Facebook & Instagram

© MusiCademy - Onderdeel van MusiCare - Alle rechten voorbehouden