Menu

Veerle Kiliaan
Muziekcoach

Deze muzikale duizendpoot heeft eerst de Herman Brood Academie in Utrecht gedaan, waar ze zang studeerde. Daarna is ze muziektherapie gaan studeren in Nijmegen. Bij deze laatste studie heeft ze zich ook meer verdiept in andere instrumenten zoals piano, gitaar en drums.

Ervaring met optreden heeft ze ook. Met haar band “Les Troissages”, waarin ze samen met haar vader en een goede vriend speelde, trad ze regelmatig op. Ze speelde toen covers in een soul-jazz jasje. Helaas bleek haar studie muziektherapie niet te combineren met de band en heeft ze het optreden even moeten pauzeren. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ze is onlangs afgestudeerd en is weer gestart met een nieuwe band, genaamd “SHE!”. Een all female cover band, waarmee ze heel veel zin heeft om weer te gaan spelen.

Bij MusiCare geeft Veerle les in zang, gitaar en piano . Heel gevarieerd, wat ze zelf ook erg leuk vindt om te doen. Ze is een rustige, relaxte coach die houdt van een geintje (en daar zelf het hardst om lacht (grapje Veerle)). Door haar gezelligheid hangt er altijd een hele fijne ontspannen sfeer in haar lessen. Vanwege haar achtergrond als muziektherapeut kan ze goed afstemmen op haar leerlingen en zichzelf (en de les) aanpassen op de behoefte van dat moment.

Wat Veerle zelf zo fijn vindt aan lesgeven? “Dat ik ze elke les iets kan leren, hoe klein of groot ook. En dat mijn leerlingen mij ook elke les iets leren. Dat vind ik heel bijzonder en waardevol aan het lesgeven!”

 

Neem direct contact op om een proefles in te plannen!

Tel (appen mag ook!)

© MusiCademy - Onderdeel van MusiCare - Alle rechten voorbehouden