Menu

Over MusiCademy

“Zijn drumstel en gitaar blijven gewoon en iedereen die hier komt spelen, maakt op hun manier hun eigen muziek ermee. En Vince geeft op zijn manier mee wat hij heeft geleerd bij jullie! Werkelijk fantastisch en o zo creatief! Hele eigen nummers komen eruit.
Bij deze ontzettend bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!” – Heidi

Vanaf 2012 bieden wij muziekcoaching aan volgens onze eigen visie. Het idee dat je meer bent dan een muziekdocent. Muziek is een complex iets. Het zet je gehele brein aan het werk en combineert wiskunde, oog-handcoördinatie, doorzettingsvermogen met nog vele andere facetten en bovendien speelt het direct in op je gevoelens.

Dat werkt overigens ook de andere kant op. Jouw gevoel bepaalt ook hoe jij muziek maakt. Het is daarom bij ons van belang dat we leren wie jij bent. Hoe leer jij? Wat vind je leuk? Wat wil je eigenlijk leren?

Deze vragen stellen we zodat we erachter kunnen komen hoe we het beste uit jou kunnen halen. Dat houdt in dat we dus kijken naar jou als totaalplaatje. Hoe kunnen we jou coachen en ervoor zorgen dat jij jouw doelen behaalt. Hiervoor hebben wij onze eigen werkwijze.
Dat is ook meteen de reden waarom wij het geen muziekles noemen en waarom we onze mensen coaches noemen in plaats van docenten.

MusiCademy is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een creatieve broedplaats voor zowel groepen als individuen waarin autonomie en intrinsieke motivatie centraal staan. Ben je benieuwd welke coaches er voor jou paraat staan? Neem dan een kijkje in ons team.

Ja, ik wil graag een proefles aanvragen

© MusiCademy - Onderdeel van MusiCare - Alle rechten voorbehouden